Heb je recentelijk een permanente make up behandeling ondergaan?

Dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom raadt permanente-makeup.nl je aan om je PMU zo goed mogelijk te verzorgen. Speciaal voor dat doel is Make Up Defender ontwikkeld. De naam zegt het al, het verdedigt je prachtige Permanente Make Up. Het is een mooi formaat Sunstick van 9ml, dus lekker makkelijk mee te nemen. Het heeft een perfecte bescherming met SPF50 en de Sunstick is zowel geschikt voor de gewone zon als de zonnebank.  

Mocht je overwegen een gewone sunblock te gebruiken, weet dan wel dat Make Up Defender een speciaal ingrediënt bevat, genaamd ‘Chromocare’. Het is een gepatenteerd ingredient dat het resultaat is van jarenlang onderzoek op het gebied van cosmetica.

Het werkt rechtstreeks op de drie chromophores van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de kleur die wij met onze ogen waarnemen. Chromocare zorgt dus in principe voor een langer behoud van de helderheid en kwaliteit van de kleuren van permanente make up. 


Werkzame stoffen: 

  • Isononyl Isononanoate: Verzacht en verzorgt je huid na PMU 
  • Siegesbeckia Orientalis extract en Rabdosia Ru- bescens extract: Deze verjongt de huid en laat haar stralen. Ook vertraagt deze het verouderingsproces, verminderd rimpelvorming, vermindert roodheid en pigmentschade door de zon. 
  • Ethylhexyl: Een snelwerkende zonnebescherming. a sunscreen, softening and useful for al- lowing quick and even absorption. 
  • Octocrylene: Watervaste zonnebescherming 

Voordelen van Make Up Defender: 

– Speciaal ontwikkeld ter bescherming van Permanente Make Up
– Bevat Chromocare™ voor behoud helderheid en kwaliteit van de kleuren van PMU
– Bescherming tegen UVA en UVB straling waardoor je PMU minder snel vervaagt.
– Hydrateert het behandelde gebied.
– Ondersteunt kleurbehoud van Permanente Make-Up
– Waterproof
– Niet op dieren getest 

Wil je goed voorbereid zijn op je aanstaande behandeling of ben je misschien al behandeld? Dan kun je hier jouw Make Up Defender bestellen! Salon La Luna is de distributeur voor Nederland, dus ook andere PMU specialisten kunnen hier terecht voor een samenwerking. 

Make Up Defender nu voor maar € 12,90 per Sunstick